Høvågstolen

Hagemøbeler i norsk eik

Mer enn bare hagemøbler

Hagemøblene er inspirert av Adirondack stolen, med tilpasset design og herlige elementer fra den norske eiken. Kvalitet og små detaljer bærer stolens personlige identiet. Dette gjør at det er gode hagemøbler å sitte i.

Kvalitet i hvert ledd

Det ultimate hagemøblene ved sjøen, i innlandet og på fjellet. Også den perfekte gave! Norsk eik som material er bevisst valgt med tanke på holdbarhet, vedlikehold og miljø. Ikke rart dette kanskje er de beste hagemøblene i tre.

Eik, skogens konge

Eika kalles ofte kongen blant trærne. Ikke uten grunn, de er fantastisk vakre trær og det er sagt om eika at den bruker 500 år på å vokse, 500 år på å dø. Ikke rart vi bruker eik til vår hagestol

Selv det beste trenger litt kjærlighet

Kjerneved av eik har den beste holdbarheten av treslag som vokser i Norge. Men den krever uansett litt kjærlighet. Selv en god hagestol i tre.

Møt Knut

Knut Østreim er mannen bak Hagestol.no og denne unike stolen. Se filmen, og bli bedre kjent med Knut. Kjært barn har mange navn. Høvågstolen er også kjent som dekkstol, adirondack stol, hagestol og mye mer.

De små detaljene

Kvaliteten på denne hagestolen går helt ned i detalj. Med syrefaste skruer og møbelknapper til bord i messing, kan vi garantere kvalitet helt til de små detaljene.

Kontakt hagestol.no

Adresse

Østreims Treprodukter; Moneveien 17 – 4879 Grimstad

Ring meg

918 66415

Send meg epost

knut@hagestol.no